Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Jacheta reversibila in 2 culori
410 lei
Brand
Texar
Cod produs
05
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Jacheta usoara cu gluga, atentie dispune de mesada pe interior, o inovatie in domeniu, fiind formata dintr-o singura placa foarte maleabila pe fiecare parte, imbinate intre ele prin cusatura foarte rezistenta, proprietati ce confera o izolare extraordinara fiind excelenta pentru zilele mai reci de peste an, cu temperaturi pana la -10 grade Celsius. NU are puf sintetic care sa se adune la cusaturi ori imbinari dupa spalare ceea ce reprezinta o inovatie excelenta in domeniu.
Caracteristica principala a acestui model este designul cu doua fete, care ofera posibilitatea de a fi purtata pe ambele parti, produsul fiind echipat identic cu buzunare si panouri moi velcro. Jacheta se inchide cu fermoar cu paravan impermeabil de la YKK, iar gluga este integrata cu snur. Exista de asemenea snururi la mansete si la solduri. Mai practic pe revers buzunarele exterioare devin buzunare interioare.
Disponibila in seturi de culori negru/gri iar la comanda cand vor fi disponibile la producator, culorile olive/multicamo si olive/camo.
Din Gura in Gura