Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Jacheta softshell Convoy marimi S, M, L, XL
370 lei
Brand
Texar
Cod produs
01
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Jacheta softshell Convoy 2.0
Principalul atu al acestui softshell este textura moale a materialului exterior datorita tesaturii elastice laminate cu lana si tesuta in 4 directii, asigurand astfel permeabilitatea optima la vapori, iar pe interior este laminat cu fleece, crescand astfel semnificativ confortul termic al utilizatorului.
Datorita acestei inovatii, softshell-ul Convoy 2.0 se muleaza suficient de bine pe corpul utilizatorului oferind maxim de confort posibil, fara sa restrictioneze mobilitatea miscarilor utilizatorului.
Este rezistent la vant, respirabil si partial rezistent la ploaie, dispune de 5 buzunare cu fermoar si panouri velcro pentru patch-uri.
Producatorul a introdus de asemenea elemente speciale pentru operatori sau tragatorii sportivi si anume fermoare laterale suplimentare de cea mai buna calitate pentru a permite accesul cat mai rapid la arme scurte purtate pe sold.
La fel ca pantalonii Elite Pro 2.0, si softshell-ul Convoy 2.0 beneficiaza de semnatura fonica redusa, aspect deloc de neglijat in conditiile in care se doreste ca deplasarea sa se efectueze in liniste.
Disponibile in culorile negru, gri si olive iar la comanda navy blue.
Din Gura in Gura